Buurtvereniging De Valderse

groot in kleine dingen


Antoines blog

Op berichten kun je reageren door op reacties te klikken. Onder het bericht vind je een formuliertje waar je je reactie kunt plaatsen. Als er al eerder reacties geplaatst zijn zie je die ook. Klik bij de betreffende reactie op "antwoorden" als je erop wilt reageren. Om op een bericht te reageren kun je ook onder "RECENTE BERICHTEN" op het betreffende bericht klikken.

Algemeen


Apr 16
Bericht geplaatst door Antoine on 16.04.17 11:51 as Algemeen


De feestweek staat eraan te komen. Wij hebben zo de indruk, dat de diverse straten in onze buurt niets doen ten aanzien van een boog, straatversiering of een wagen. De buurtleden, die in het verleden het initiatief hebben genomen, hebben nu iets van: een ander mag het ook wel eens oppakken. Wij kunnen ons hierin ook vinden.

 

Afgelopen zaterdagavond was de laatste klaverjasavond. Op deze avond werd geopperd, om toch de buurt een feestelijk tintje te geven. Om alle huizen binnen buurtvereniging de Valderse van rode vlaggetjes te voorzien ( staat mooi bij de Dwingelervlag), ook bij de niet leden.

 

Vlaggetjes, worden door het bestuur van de vereniging centraal ingekocht. Dit i.v.m. korting en de gelijkheid. Het kost weinig moeite, maar het is effectief. Het bestuur vraagt hierbij vrijwilligers om de vlaggetjes met een begeleidende brief samen met het bestuur rond te brengen. Ook attenderen wij jullie erop dat Warenhuis Boerhof hele mooie Dwingelervlaggen te koop ...


alles...

reacties (0)


Apr 4
Bericht geplaatst door Antoine on 04.04.17 15:26 as Algemeen


Het is al even geleden dat ik, als voorzitter, een blog(je) heb gemaakt. Ik had wel beloofd dat ik dat zou gaan doen. Nu wil ik dan ook de draad weer oppakken en mijn belofte waar maken. Dirk is ook niet voor niets een tijd bezig geweest om deze site tot iets moois te maken.
3 april is het bestuur weer bij elkaar gekomen en hebben verschillende items de revue laten passeren.

a. deze site.......hoe verder? Hoe krijgen we 'm vol? mensen motiveren
b. activiteit(en)
c. van het bestuur weer een zevental maken........we doen het nu met z'n vijven
 
a. 
Wij gaan ervoor zorgen dat de lijst met activiteiten gevuld wordt met zaken die we daadwerkelijk gaan doen en ook met activiteiten die we misschien van plan zijn te gaan doen. Hierbij kunt u natuurlijk ook een duit in het zakje doen. Meedenken en komen met voorstellen. Er is vast wel iemand die een grandioos idee ...

alles...

reacties (0)ONDERWERPEN