Buurtvereniging De Valderse

groot in kleine dingen


Antoines blog

Op berichten kun je reageren door op reacties te klikken. Onder het bericht vind je een formuliertje waar je je reactie kunt plaatsen. Als er al eerder reacties geplaatst zijn zie je die ook. Klik bij de betreffende reactie op "antwoorden" als je erop wilt reageren. Om op een bericht te reageren kun je ook onder "RECENTE BERICHTEN" op het betreffende bericht klikken.

Jan 29
Bericht geplaatst door on as van uw voorzitter


We zijn ONLINE!!!! 
Een tijdje geleden hadden wij, als bestuur, het plan opgepakt om niet steeds weer die briefjes rond te brengen. Het scheelt een paar bomen en ook voor het bestuur scheelt het tijd. We hoeven niet meer rond te brengen......eh ja! wel bij die mensen die geen pc hebben of die daar nooit iets mee doen....daar blijven we briefjes door de brievenbus gooien!
Als je digitaal wilt gaan (d.m.v. een website) heb je iemand nodig die daar kaas van heeft gegeten. Nou, daar hoefden wij niet naar te zoeken. Ongevraagd en geheel vrijwillig heeft Dirk Dicke (woont aan de Valderse weg) zich aangemeld bij het bestuur. Hij wilde voor ons wel een website bouwen. We vielen dus met de neus in de boter.......zeker als we nu het resultaat zien van deze site! Daarvoor wil ik Dirk heel hartelijk danken! Dus: "Hartelijk dank Dirk, we zijn heel blij met dit product!"
 
Laatst heb ik president John F Kennedy horen zeggen (bij zijn inhuldiging): "It's not what the gouverment can do for you but what you can do for the gouverment!" Datzelfde heb ik vorig jaar bij de jaarvergadering ook gezegd en ik wil dat nu graag weer even herhalen: "Het is niet wat het bestuur kan doen voor jullie maar wat jullie (wij met z'n allen) kunnen doen voor de buurt!" Het bestuur kan van alles bedenken en organiseren maar we kunnen het beter met z'n allen doen en meer draagkracht creëren en nog meer mensen naar activiteiten krijgen......let wel, deze buurt telt ongeveer 400 leden!! Laat iets van je horen, dat kan via deze site onder het kopje CONTACT en dan "berichten". 
Wij horen van u !!!!
 REACTIES


[ gepost door Dirk Dicke, 29.01.17 23:07 ]

Dankjewel Antoine voor je aardige woorden. Ik vind het leuk om via deze website iets voor de buurt te kunnen betekenen.

antwoorden


[ gepost door stefan reinderink, 08.02.17 15:45 ]

Goedemiddag De Valderse de website ziet er mooi uit.Dirk top ik had al jaar geleden dit gezien van jou ben ook dus blij dat het nu online is.
Groet Stefan

antwoorden


uw naam*

email adres*

reacties*
U kunt deze HTML tags gebruiken:<p> <u> <i> <b> <strong> <del> <code> <hr> <em> <ul> <li> <ol> <span> <div>

code*
 

ZOEKENARCHIEF


ONDERWERPEN