Buurtvereniging De Valderse

groot in kleine dingen


Antoines blog

Op berichten kun je reageren door op reacties te klikken. Onder het bericht vind je een formuliertje waar je je reactie kunt plaatsen. Als er al eerder reacties geplaatst zijn zie je die ook. Klik bij de betreffende reactie op "antwoorden" als je erop wilt reageren. Om op een bericht te reageren kun je ook onder "RECENTE BERICHTEN" op het betreffende bericht klikken.

Feb 8
Bericht geplaatst door on as van uw voorzitter


De jaarvergadering van de buurtvereniging is weer geweest. Ook dit jaar was de opkomst "overweldigend". Dank aan allen die wél gekomen zijn en ook aan diegenen die zich afgemeld hebben (en anders wel gekomen waren). Het zaaltje bij 't Hof zat gezellig vol met enthousiaste leden van onze buurtvereniging. 
De vergadering verliep zonder problemen. Iedereen die aanwezig was kon (indien dat gewenst was) zijn/haar zegje doen! Alle punten van de agenda zijn behandeld en over het algemeen waren de aanwezigen het wel met elkaar eens als het over iets ging.....zoals bijvoorbeeld de kerstbomen en ook over de kascontrole en de begroting.
Van Roelie Molenberg en Frida Mulder namen we afscheid. Die hadden er 4 jaar opzitten binnen het bestuur. Er werd gevraagd of er nog gegadigden waren om in hun plaats zitting te nemen in het bestuur. Dat ging niet zo heel erg makkelijk. Maar uiteindelijk was het Carola die zich kwam melden en het wel zou willen proberen,,,dank daarvoor.
De vrijwilligers waren niet allen aanwezig maar werden wel even aangehaald. Als vereniging kun je niet zonder die mensen....."DANK!"
Na de vergadering kreeg Jannie (secretaris) het woord. Zij had een hele leuke PUBQUIZ in elkaar gezet. Allerlei vragen passeerden de revue, zoals bijvoorbeeld.....Naar welke familie is de saus vernoemd die over het vlees gedaan kan worden....Hoe groot is het Vrijheidsbeeld (zonder sokkel).....Uit hoeveel man bestaat een basketbalteam (dat in het veld staat). Ik (Antoine) speelde wat intro's op de gitaar en er moest geraden worden welk nummer en de uitvoerende. De winnaars kregen een dubbele portie bitterballen en de 2e en 3e prijs kregen 1 portie bitterballen. 
Al met al was het een geslaagde avond en werd er nog redelijk lang nagezeten en gekletst. 
Volgend jaar weer zo'n gezellige avond met nog meer opkomst!uw naam*

email adres*

reacties*
U kunt deze HTML tags gebruiken:<p> <u> <i> <b> <strong> <del> <code> <hr> <em> <ul> <li> <ol> <span> <div>

code*
 

ZOEKENARCHIEF


ONDERWERPEN