Buurtvereniging De Valderse

groot in kleine dingen


Antoines blog

Op berichten kun je reageren door op reacties te klikken. Onder het bericht vind je een formuliertje waar je je reactie kunt plaatsen. Als er al eerder reacties geplaatst zijn zie je die ook. Klik bij de betreffende reactie op "antwoorden" als je erop wilt reageren. Om op een bericht te reageren kun je ook onder "RECENTE BERICHTEN" op het betreffende bericht klikken.

Apr 26
Bericht geplaatst door on as van uw voorzitter


Dinsdag, 2 mei, gaan Anja van Veen en ik naar de gemeente, om een gesprek te hebben met dhr. Faassen over de veiligheid in de Valderse.
Nu de wijk zo groot is geworden is de kwantiteit van het verkeer ook toegenomen. "s Morgens is het druk als mensen naar hun werk gaan en kinderen naar school. Daarnaast zijn er ook een aantal onoverzichtelijke bochten die het allemaal nog gevaarlijker maken.
We gaan proberen hier iets aan te doen......wij willen een buurt waar kinderen buiten op straat kunnen spelen en waar je rustig kunt fietsen. De maximum snelheid is 30 km/u maar er wordt een stuk harder gereden dan is toegestaan. Vooral op gedeeltes waar niet veel bochten zitten. Bijna ongevallen hebben zich dan ook al wel voorgedaan (driesprong Levimaat/Kibbelstuk). 
Anja had het ook al eens geprobeerd maar is niet veel verder gekomen.......... Wat de oplossing gaat worden weten we nog niet maar we gaan het proberen te verbeteren. 
 
Antoine Hoppen
REACTIES


[ gepost door Helene Ottevanger, 28.04.17 18:32 ]

Goed idee, hoop dat het gesprek wat oplevert. Het inrijverbod aan het begin vd Levimaat is, denk ik, niet voor al het bouwverkeer even duidelijk, misschien kan de gemeente daar nog even naar kijken.
Misschien is het ook belangrijk dat we elkaar aanspreken op het rijgedrag, veel harde rijders zijn buurtbewoners. Niemand wil dat er ongelukken gebeuren, te hard rijden is vaak vooral een slechte gewoonte.
Drempels zouden prettig zijn, dan is de Levimaat geen 'snel' alternatief meer voor de Valderseweg. Ik wil wel meedenken over oplossingen.

antwoorden


[ gepost door Antoine, 28.04.17 21:16 ]

We doen ons best...jullie horen van ons

antwoorden


uw naam*

email adres*

reacties*
U kunt deze HTML tags gebruiken:<p> <u> <i> <b> <strong> <del> <code> <hr> <em> <ul> <li> <ol> <span> <div>

code*
 

ZOEKENARCHIEF


ONDERWERPEN