Buurtvereniging De Valderse

groot in kleine dingen


Antoines blog

Op berichten kun je reageren door op reacties te klikken. Onder het bericht vind je een formuliertje waar je je reactie kunt plaatsen. Als er al eerder reacties geplaatst zijn zie je die ook. Klik bij de betreffende reactie op "antwoorden" als je erop wilt reageren. Om op een bericht te reageren kun je ook onder "RECENTE BERICHTEN" op het betreffende bericht klikken.

Mei 31
Bericht geplaatst door on as van uw voorzitter


Hallo mensen van de buurt "de Valderse”

Ik wil jullie vragen om eens de site van onze buurt te bekijken (www.devalderse.nl ). Het is een hele mooie site, gemaakt door Dirk Dicke en er zijn mogelijkheden te over. Ik bedoel, ook de leden van de buurtvereniging kunnen hun "ZEGJE” kwijt op deze site. Het is zo’n mooi medium en je bereikt er veel mensen tegelijk mee.

Ook nu heb ik er een stukje op gezet over de verkeersveiligheid in de wijk. Het wordt steeds drukker en drukker. Ook niet zo gek als je ziet hoeveel huizen erbij zijn gekomen de laatste tijd. 
Graag zou ik willen dat jullie, als leden van de buurtvereniging en zeker ook als bewoners van deze wijk, hier op gaan reageren en/of aanvullingen toevoegen.

Kijk onder "CONTACT” en "berichten” en laat weten hoe jullie er over denken!!

Van uw voorzitter
Antoine Hoppen

PS. Laat ook weten als er iets veranderd zou moeten worden op de site……misschien ergens iets eenvoudiger maken of wat dan ook maar. Wij willen graag feedback van de leden over de site.
Daar kan dan wat mee gedaan worden!!
uw naam*

email adres*

reacties*
U kunt deze HTML tags gebruiken:<p> <u> <i> <b> <strong> <del> <code> <hr> <em> <ul> <li> <ol> <span> <div>

code*
 

ZOEKENARCHIEF


ONDERWERPEN