Buurtvereniging De Valderse

groot in kleine dingen


Antoines blog

Op berichten kun je reageren door op reacties te klikken. Onder het bericht vind je een formuliertje waar je je reactie kunt plaatsen. Als er al eerder reacties geplaatst zijn zie je die ook. Klik bij de betreffende reactie op "antwoorden" als je erop wilt reageren. Om op een bericht te reageren kun je ook onder "RECENTE BERICHTEN" op het betreffende bericht klikken.

Jun 19
Bericht geplaatst door on as van uw voorzitter


 

 Beste bewoner van de wijk De Valderse,Afbeeldingsresultaat voor vvn]

 

Er zijn enkele signalen binnen gekomen dat mensen uit de wijk zich zorgen maken over de verkeersveiligheid. Hierbij hebben wij de hulp van Veilig Verkeer Nederland (VVN) ingeroepen. Deze kan ons ondersteunen in de aanpak naar een verkeersveilige wijk. Onze eerste stap is het uitdelen van 30km/u stickers voor op de grijze vuilcontainer. Gezien het aantal stickers die we van VVN hebben gekregen, kunnen we niet iedereen voorzien van 30 km stickers. Wij gaan de stickers zo strategisch mogelijk verdelen zodat we wel het grootste rendement eruit halen. We willen u verzoeken deze stickers op de zijkanten van uw container te plakken. Zo is er, op het moment dat het vuilnis wordt opgehaald, een moment van aandacht voor de maximum snelheid in de wijk!

Om een planning te maken voor verdere acties willen we in kaart brengen hoe u denkt over de verkeersveiligheid. Daarvoor hebben we een enquête opgesteld. Wij willen u vriendelijk vragen om deze in te vullen? Dit kost slechts 3 minuutjes. Wij kunnen dan, samen met VVN, verdere acties gaan plannen.

 

Wilt u de enquête invullen en inleveren vóór 14 juli 2017.

U vindt de enquête op: surveymonkey.com/r/valderse
Bij voorbaat dank voor de genomen moeite!
uw naam*

email adres*

reacties*
U kunt deze HTML tags gebruiken:<p> <u> <i> <b> <strong> <del> <code> <hr> <em> <ul> <li> <ol> <span> <div>

code*
 

ZOEKENARCHIEF


ONDERWERPEN