Buurtvereniging De Valderse

groot in kleine dingen


Antoines blog

Op berichten kun je reageren door op reacties te klikken. Onder het bericht vind je een formuliertje waar je je reactie kunt plaatsen. Als er al eerder reacties geplaatst zijn zie je die ook. Klik bij de betreffende reactie op "antwoorden" als je erop wilt reageren. Om op een bericht te reageren kun je ook onder "RECENTE BERICHTEN" op het betreffende bericht klikken.

Maandelijks Archief: JANUARI 2017


Jan 29
Bericht geplaatst door Antoine on 29.01.17 16:04 as van uw voorzitter


We zijn ONLINE!!!! 
Een tijdje geleden hadden wij, als bestuur, het plan opgepakt om niet steeds weer die briefjes rond te brengen. Het scheelt een paar bomen en ook voor het bestuur scheelt het tijd. We hoeven niet meer rond te brengen......eh ja! wel bij die mensen die geen pc hebben of die daar nooit iets mee doen....daar blijven we briefjes door de brievenbus gooien!
Als je digitaal wilt gaan (d.m.v. een website) heb je iemand nodig die daar kaas van heeft gegeten. Nou, daar hoefden wij niet naar te zoeken. Ongevraagd en geheel vrijwillig heeft Dirk Dicke (woont aan de Valderse weg) zich aangemeld bij het bestuur. Hij wilde voor ons wel een website bouwen. We vielen dus met de neus in de boter.......zeker als we nu het resultaat zien van deze site! Daarvoor wil ik Dirk heel hartelijk danken! Dus: "Hartelijk dank Dirk, we zijn heel blij met dit product!"
 
Laatst ...

alles...

reacties (2)
ZOEKENARCHIEF


ONDERWERPEN