Buurtvereniging De Valderse

groot in kleine dingen


Antoines blog

Op berichten kun je reageren door op reacties te klikken. Onder het bericht vind je een formuliertje waar je je reactie kunt plaatsen. Als er al eerder reacties geplaatst zijn zie je die ook. Klik bij de betreffende reactie op "antwoorden" als je erop wilt reageren. Om op een bericht te reageren kun je ook onder "RECENTE BERICHTEN" op het betreffende bericht klikken.

Maandelijks Archief: FEBRUARI 2017


Feb 8
Bericht geplaatst door Antoine on 08.02.17 10:31 as van uw voorzitter


De jaarvergadering van de buurtvereniging is weer geweest. Ook dit jaar was de opkomst "overweldigend". Dank aan allen die wél gekomen zijn en ook aan diegenen die zich afgemeld hebben (en anders wel gekomen waren). Het zaaltje bij 't Hof zat gezellig vol met enthousiaste leden van onze buurtvereniging. 
De vergadering verliep zonder problemen. Iedereen die aanwezig was kon (indien dat gewenst was) zijn/haar zegje doen! Alle punten van de agenda zijn behandeld en over het algemeen waren de aanwezigen het wel met elkaar eens als het over iets ging.....zoals bijvoorbeeld de kerstbomen en ook over de kascontrole en de begroting.
Van Roelie Molenberg en Frida Mulder namen we afscheid. Die hadden er 4 jaar opzitten binnen het bestuur. Er werd gevraagd of er nog gegadigden waren om in hun plaats zitting te nemen in het bestuur. Dat ging niet zo heel erg makkelijk. Maar uiteindelijk was het Carola die zich kwam ...

alles...

reacties (0)
ZOEKENARCHIEF


ONDERWERPEN