Buurtvereniging De Valderse

groot in kleine dingen


Antoines blog

Op berichten kun je reageren door op reacties te klikken. Onder het bericht vind je een formuliertje waar je je reactie kunt plaatsen. Als er al eerder reacties geplaatst zijn zie je die ook. Klik bij de betreffende reactie op "antwoorden" als je erop wilt reageren. Om op een bericht te reageren kun je ook onder "RECENTE BERICHTEN" op het betreffende bericht klikken.

Maandelijks Archief: MEI 2017


Mei 31
Bericht geplaatst door Antoine on 31.05.17 07:33 as van uw voorzitter


Hallo mensen van de buurt "de Valderse”

Ik wil jullie vragen om eens de site van onze buurt te bekijken (www.devalderse.nl ). Het is een hele mooie site, gemaakt door Dirk Dicke en er zijn mogelijkheden te over. Ik bedoel, ook de leden van de buurtvereniging kunnen hun "ZEGJE” kwijt op deze site. Het is zo’n mooi medium en je bereikt er veel mensen tegelijk mee.

Ook nu heb ik er een stukje op gezet over de verkeersveiligheid in de wijk. Het wordt steeds drukker en drukker. Ook niet zo gek als je ziet hoeveel huizen erbij zijn gekomen de laatste tijd. 
Graag zou ik willen dat jullie, als leden van de buurtvereniging en zeker ook als bewoners van deze wijk, hier op gaan reageren en/of aanvullingen toevoegen.

Kijk onder "CONTACT” en "berichten” en laat weten hoe jullie er over denken!!

Van uw voorzitter
Antoine Hoppen

PS. Laat ook weten als er iets veranderd zou moeten worden op ...


alles...

reacties (0)


Mei 23
Bericht geplaatst door Antoine on 23.05.17 16:11 as van uw voorzitter


Wij proberen u allen zo goed mogelijk op de hoogte te houden van de voortgang m.b.t. de verkeersveiligheid binnen onze buurt (wijk).
Vorige week hebben we bezoek gehad van 2 mensen van Veilig Verkeer Nederland (VVN). Daar hebben we een goed gesprek mee gehad en er is toen ook bekeken welke "acties" we kunnen ondernemen om de verkeersveiligheid meer aandacht te geven en te verbeteren (waar nodig).
We hebben gekozen voor een enquête, toegespitst op onze buurt "de Valderse". Die krijgt ieder van u digitaal aangeleverd en daarbij vragen wij u om die enquête in te vullen en te retourneren (dat adres wordt nog bekend gemaakt). Wij kunnen aan de uitkomst zien wat er leeft in de buurt en of  het gehele veiligheidsitem überhaupt wel leeft onder de bewoners van "de Valderse". In deze 30 km-u zône zou het zo prettig zijn als de kinderen onbezorgd op straat kunnen spelen.....en let wel, ...

alles...

reacties (2)


Mei 2
Bericht geplaatst door Antoine on 02.05.17 11:17 as van uw voorzitter


Goedemorgen buurtbewoners
 
vanmorgen, 02-05-2017, zijn Anja v. Veen en ik naar de gemeente geweest om aldaar te praten met Bart Faassen, over de verkeersveiligheid binnen de Valderse.  We hebben gesproken over de snelheid voor auto's in de wijk, onoverzichtelijke bochten, ontsluitingswegen en de veiligheid in het algemeen in de wijk. 
Binnen de wijk, en eigenlijk binnen de bebouwde kom van Dwingeloo, is een maximum snelheid van 30 km/u. En ja, dat is iets waar we met z'n allen iets aan kunnen doen. Als eerste natuurlijk aan de snelheid houden, ten tweede kunnen we elkaar hierop aanspreken. Het is een kwestie van discipline!! We weten allemaal dat er kinderen in de wijk spelen en die fietsen, of rennen, zomaar de dam af en de straat op. Tot op- heden zijn er nog geen ongevallen geweest maar we houden ons hart vast (!!!).
Oproep; laten we met z'n allen de snelheid aanhouden zoals die ...

alles...

reacties (0)
ZOEKENARCHIEF


ONDERWERPEN